Få med dig något energihöjande till träningen

Nu när vintern närmar sig med stormsteg är det inte konstigt om du blir sugen på alla vinterns aktiviteter. Kanske vill du åka snöskoter, skidor, skridskor, kälke, eller något annat som går fort? Eller också kanske du bara vill stanna på innebandyplanen och spela vidare som vanligt? Oavsett vad du ser fram emot så kommer du att behöva fylla på med energi under tiden. Ett mellanmål är viktigt både för kroppen och prestandan, speciellt när omgivningen är kall.

Ett mellanmål utan dess like

Du kanske associerar ordet mellanmål med en torr smörgås, ett sötsliskigt rismål eller en proteinbar fullproppad med sötningsmedel. Dessa är okej alternativ ibland, men det finns mellanmål som är både godare, nyttigare, och ger energi mycket längre. De är dessutom veganska, ekologiska samt fria från socker, sötningsmedel, gluten, soja, mejeriprodukter och onaturliga tillsatser.

Vare sig du föredrar uppfriskande citron, rik choklad, söta frukter eller jordnära kryddor så finns något för dig. En liten bar som lätt glider ner i fickan, men som mättar längre än många andra alternativ trots sina få och naturliga ingredienser, är vad vi vill tipsa om.

Ta en titt här och lämna de gamla och tråkiga alternativen bakom dig en gång för alla.

Kategorier

Arkiv