Svenska innebandystjärnor

För att bli riktigt bra, till och med en stjärna inom innebandy, finns det inga enkla vägar att gå. Hård träning är grunden liksom att våga lyssna på sitt hjärta och följa den väg man själv väljer att gå.

innebandy-fest

Vilket sätt är bättre att utse de störta stjärnorna inom innebandyn, än att titta på innebandyförbundets lista på årets bästa innebandyspelare. Listan innefattar årets bästa spelare i Sverige både för herr och dam samt forward, center, back, målvakt, rookie och tränare.

Robin Nilsberth utsågs för säsongen 2014/15 som årets bästa spelare, herrar. En rutinerad innebandyspelare som spelat många landskamper, flera säsonger i SSL och i svenska herrlandslaget samt svenska U19. Han har lyckats ta VM-guld med Sverige och gått till final med Dalen i SSL.

Anna Jakobsson utsågs som bästa damspelare 2014/15. Hon har spelat ihop 2 VM-guld, 1 VM-brons, 1 U19 VM-guld och gjort flest mål i högsta serien genom tiderna, flest poäng under en match av en spelare, spelat 58 landskamper och 80 landslagspoäng.

Kategorier

Arkiv