Nyheter – VM 2014

I år är det VM i innebandy och vi slår vad om att alla som har rullat in på den här sidan är lika spända som oss. Det kommer att bli ett fantastiskt evenemang!

2982657-innebandy

VM går detta år av stapeln i vackra Göteborg. Här kommer herrarna att i tio dagar att spela mot lag från världen. Det är dock en litet tag kvar till årets händelse. Den första matchen, Tyskland mot Finland, börjar inte förrän 6 december. Så vi har alla något att längta efter. Sverige går ut på planen för första gången när det är dags för andra matchen. Och vi möter Lettland som första motståndare.

Detta verkar bli en stor tillställning. Efter bara fem dagar sedan biljettsläppet hade 20 000 biljetter sålts. Och arrangörerna satsar högt. De har satt som mål att locka dit 200 000 åskådare, vilket ser lovande ut i dagsläget. Magnus Nilsson är projektledaren för VM-arrangemanget och verkar mycket nöjd över de första försäljningsresultaten:

”Lyckas vi med det kommer vi att slå alla tiders publikrekord för ett VM i innebandy” säger Magnus.

Den senaste nyheten just nu är sponsormötet som hölls i juni. Några partners är så klart redan klara. Internationellt sett är både Asics och Unihoc sponsor medan på hemmaplan blir VM uppbackat av Svenska Spel, Försvarsmakten och TV4.

Sponsormötet verkade också ha blivit en hit. Speciellt glada blev de potentiella sponsorerna glada minglet och de schemalagda mötena med andra besökande företag. Det blev ett bra sätt att knyta nya kontakter.

Kategorier

Arkiv