Innebandyskor – Adidas Counterblast

Det är viktigt att ha bra skor när man spelar innebandy. Skorna måste ha bra fäste och ska inte lämna märken på golvet. De måste dessutom vara lätta på foten och sköna att springa i.

7942095-floorball-bully

Det finns många bra skor som kan användas när man spelar innebandy. På webbshopen Sportamore.se kan du hitta många bra märken till bra priser. Ett exempel är Adidas Counterblast.

Klubbhuset har testat skorna och gett dem mycket bra betyg, som du kan se i videon nedan. Testet innebar att man sprang fram och tillbaka många gånger och trots att golvet inte var riktigt rent så halkade man inte en enda gång.

Skorna är mycket lätta och man känner knappt att man har skor på sig. Adidas Counterblast är inte uppbyggda vid hälen utan är en stabil, vridstyv sko som är lätt att bära. Den har en stabiliserande brygga som låter hälpartiet och framfoten röra sig oberoende av varandra. Du har en skön komfort i skon som inte blir för varm för ovansidan är i lättviktsmesh, de tillåter alltså värme och fukt att vandra ut lättare.

På övre delen av tå-partiet och insidan har meshen förstärkts med konstgjort skinn och ett material som står mot nötning, AdiTuff. Skons innersula är anatomiskt formad av stötdämpande EVA. Om du vill ersätta innersulan med en egen så går det utmärkt då du kan ta ur den befintliga innersulan.

Counterblast har Adidas 3D Stabilizer som stabiliserar och låter dig göra snabba vändningar utan problem. Med den här överlägsna teknologin i skon är det inte svårt att förstå varför Adidas Counterblast är en favorit i innebandykretsar.

Kategorier

Arkiv